Med sang og argumenter for klima

02 Aug Med sang og argumenter for klima

Valgkampen er igang og de neste ukene skal klimaaktivister stå på stand og ha arrangementer rundt omkring i landet. En av de ivrigste er Ola Dimmen fra Besteforeldrenes Klimaaksjon i Trondheim. Han stiller med både egne sanger og gitar, og et nylaget argumenthefte som er nyttig for alle i klimakampen.

Ola Dimmens klimasanger kan du høre flere steder i valgkampen, både under Arendalsuka og i Trondheim med eget rangleorkester. Se flott sak på sidene til Besteforeldrenes Klimaaksjon om Ola Dimmen og sang som virkemiddel i klimakampen.

Men Ola har også argumentene i orden. I sommer har han satt sammen et lite hefte med argumenter som er nyttig når man skal stå på stand og møte velgere og politikere.

Se heftet Argument og motargument i klimakampen