Bli med på klimatoget til Paris

01 Sep Bli med på klimatoget til Paris

Torsdag 3. desember går et eget klimatog fra Oslo S mot Paris – en unik anledning for alle, unge og gamle som vil vise folkets krav om en effektiv og rettferdig klimaavtale for verden. Over 100 har meldt seg på Klimatoget, som byr på faglig og sosialt program underveis og i Paris.

Det er fortsatt mulig å melde seg på Klimatoget til Paris, og det er også mulig bare å være med på første etappe til Gøteborg fra Oslo S kl. 1125. Denne delen av turen er gratis.

Informasjon og påmelding til klimatog@gmail.com

Skriv «Påmelding Oslo-Gøteborg» i emnefeltet. Gi beskjed om du reiser hele veien til Paris. Merk at turen fra Gøteborg til Paris nå må organiseres selv, men det skal fortsatt være ledige plasser både på ferga Gøteborg-Kiel og toget Kiel-Paris.

Reisen blir klimavennlig og er generøst sponset av NSB. Den er organisert av Besteforeldrenes klimaaksjon, Norsk klimanettverk, For Jernbane, Action/2015 og Naturvernforbundet.

Prisen for de som reiser hele veien fra Oslo til Paris, er ca. 2400 kr
Prisen inkluderer tog fra Oslo til Gøteborg, ferge fra Gøteborg til Kiel, lugar på båten og inntil tre netter i Paris under “Citizen Climate Summit”, (5.-6. desember). Flere journalister deltar på reisen, og vi legger opp til både faglig og sosialt program underveis og i Paris.

Ankomst Paris fredag kveld der Coalition Climat 21 er behjelpelig med overnatting i ulike prisklasser.

Mer informasjon:

http://www.besteforeldreaksjonen.no/?p=22681

https://www.facebook.com/events/931570660242577/

ARRANGØRKOMITEEN er:
Anders Selstrøm Moe for Norsk klimanettverk
Linda Rundquist Parr for BKA
Finn Bjørnar Lund for BKA
Kjell Eirik Onsrud i For Jernbane
Audun Randen Johnson, Naturvernforbundet